DESPRE NOI

all clean - este o echipa de specialisti
in domeniul curateniei si igienei

 

De mai bine de un an, compania noastra isi indeplineste cu succes misiunea pe piata serviciilor complexe, oferind toate tipurile de servicii in domeniul curateniei profesionale, precum și servicii conexe. Suntem in toate etapele cu clientul pentru a intelege exact ce trebuie facut si pentru a oferi solutii profesionale, transparente si individuale in domeniul curateniei. O gama larga de solutii le permite clientilor nostri sa se concentreze pe sarcinele principale, fara a pierde timp si atentie asupra problemelor legate de curatenie si igiena. Iar mecanismele de control al calitatii simple si usor de inteles fac posibila evaluarea daca serviciile furnizate raspund nevoilor care se schimba rapid.

Acest lucru este important nu numai pentru clientii nostri, ci si pentru noi, intrucit un climat interior sanatos si curatenia in incaperi si in zonele inconjuratoare sunt premise pentru o productivitate ridicata a angajatilor si, prin urmare, pentru succesul oricarei companii. Si este foarte important pentru noi sa participam la aceasta realizare impreuna cu partenerii nostri

 

Misiunea noastra

 

In dezvoltarea conceptului afacerii noastre si a principiilor companiei, am plecat de la intelegerea curateniei ca unul dintre elementele integrale si cele mai importante ale managementului eficient al oricarei companii. Astazi, din ce in ce mai multi proprietari, sefii de intreprinderi si organizatii inteleg acest fapt.

Pe baza acestui, principalul lucru pentru noi este satisfactia absoluta a clientilor, crearea de curatenie si ordine. Pentru a face acest lucru, folosim tehnologiile noastre inovatoare, capitalul nostru intelectual, permitand clientului nostru sa se concentreze asupra sarcinilor lor de baza.

Facem ceea ce stim si iubim !

Controlul constant al calitatii ne asigura ca indeplinim intotdeauna asteptarile si cerintele clientilor nostri.

Baza noastra pentru furnizarea de servicii la fiecare obiect - este un plan de servicii dezvoltat individual care reglementeaza lista si frecventa muncii efectuate.

Pentru a efectua toate lucrarile, se utilizeaza numai inventar profesional, echipamente si substante chimice care sunt ecologice pentru oameni si mediu.

Suntem o echipa de profesionisti

De ce noi ?

Si intotdeauna facem tot posibilul pentru client

- si chiar putin mai mult! 

 

Vrei sa verifica?