Obtineti o curatenie constanta si eficienta cu serviciile noastre.


Servicii de curatenie...

Spalarea fatadelor si vitraliilor...

Curatenia generala...

Curatenia dupa reparatie...

Servicii de restaurare si protectia suprafetelor...

Restaurarea si lustruirea pardoselilor din linoleum...

Restaurarea si lustruirea parchetului...

Restaurarea si lustruirea pardoselilor din marmura...

Consultanta si servicii de recrutare...

Servicii de recrutare a personalului de curatenie...

Servicii de curatenie "start-up"

Consultanta si instruire personalului de curatenie...

Suntem o companie specializata in serviciile de curatenie profesionala, concentrata pe satisfacerea nevoilor fiecarui client din orice domeniu.

Toate sectorele in care lucram

Medicina

 

Curatenia este o parte indispensabila a sectorului de sanatate. all clean inteleg standardele meticuloase necesare in mediile medicale si sunt mandri sa le sustina!

Educatie


Unitatile educationale sigure si curate sunt cheia pentru succesul educatiei. all clean asigura fiabilitatea serviciului de fiecare data. Personalul experimentat este instruit pentru a face fata nevoilor scolilor, colegiilor, gradinitelor in mod regulat.

Retail


all clean sunt experti cand vine vorba de curatarea retailului. Cream programe de curatare personalizate pentru clientii nostri, care sunt concepute pentru a imbunatati experienta de cumparaturi a clientilor lor si pentru ca magazinul dvs. sa arate cel mai bine!

Alimentatie publica


all clean a dezvoltat si implementat metode eficiente de curatare in productia de alimente. Metodele noastre dau rezultate excelente si garanteaza siguranta alimentara pentru consumatorii dumneavoastra!

Office

La all clean, efectuam audituri lunare pentru a ne asigura ca livram cele mai inalte standarde de curatenie si conformitate. Aceste audituri ne tin la raspundere pentru munca noastra si ne motiveaza sa oferim cele mai bune rezultate posibile.

Acasa


Casa mea - e castelul meu. Motivat de asta, all clean stie cat de important este sa inteleaga nevoile fiecarei persoane in spatiul sau personal curat, unde te vei simti cat mai confortabil in curatenia pe care am creat-o..