Услуги

Spalarea fatadelor si vitraliilor de orice complexitate. Aspectul curat al cladirii este o parte integranta a fiecarei companii, ceea ce afecteaza fara indoiala atractivitatea in ochii clientilor si partenerilor.

Curatarea birourilor individuale și a companiilor, precum si a centrelor de afaceri. Aceasta solutie complexe pentru multe institutii este cu adevarat o salvare de grijile de rutina si va permite sa va concentrati asupra obiectivelor dvs.

Мы предлагаем

Efectuam toate tipurile de curatare dupa constructie protejand in acelasi timp suprafetele care trebuie curatate cat mai mult posibil. De asemenea, vă sfatuim cu privire curatare ulterioara si intretinerea suplimentara a tuturor tipurilor de suprafete

Spalarea si dezinfectarea în incaperi de producție a alimentelor. Igiena are un rol important in siguranta alimentelor si, prin urmare, necesita o atentie si cunostinte speciale. Echipa noastra, impreuna cu curatenia, va intocmi un plan de spalare si siguranta pentru compania dumneavoastra.

Curatenia, restaurarea si protectia diferitelor suprafete. Orice material, fie el marmura, parchet, linoleum sau alte suprafete, poate primi un aspect si o frumusete proaspete. Putem oferi intotdeauna clientilor nostri o solutie, chiar daca pare imposibila.

Recrutarea personalului si serviciul de curatare "start up". Cand se deschide o noua companie, curatenia si personalul sunt intotdeauna o durere de cap pentru directori. Oferim selectarea, instruirea si pregatirea unui plan de curatenie, cu un transfer treptat de profesionisti gata pentru curatenie.