Curățenie de calitate superioară pentru confortul părinților în vârstă în Chișinău

Lipsa curățeniei perfecte în apartamentul unui părinte în vârstă nu surprinde pe nimeni. Odată cu vârsta, sănătatea nu le permite prea multe, de aceea și lucrurile de rutină se îndeplinesc mai greu. Vederea devine mai slabă - și o persoană în vârstă poate pur și simplu să nu observe că praful și murdăria s-au acumulat în casă.

Curățenia fără supraveghere, poate fi periculoasă: dacă o persoană în vârstă alunecă pe o podea după spălare, se poate lovi și poate obține o traumă destul de serioasă, deoarece oasele sunt mult mai fragile decât ale persoanelor mai tinere. În plus, în unele condiții, medicii pot interzice complet pacientului să efectueze efort fizic.

Între timp, pe măsură ce îmbătrânim, aerul curat devine din ce în ce mai important pentru sănătate. Într-o casă unde curățenia nu este efectuată regulat, praful zboară în aer. Părul și bucățile de piele moartă se acumulează în covoare, în colțuri și în pliurile mobilierului, fapt ce duce la înmulțirea bacteriilor. Mucegaiul la fel apare rapid dacă rămîn resturi de mîncare.

Imunitatea redusă a unei persoane în vârstă, care suferă adesea de boli cronice, nu îi permite să facă față eficient curățeniei generale, iar pentru rude, curățenia unui apartament din Buiucani poate deveni o problemă. Murdăria din jur poate duce la apariția bolilor respiratorii și digestive.

 

Aveți grijă de părinții dstră delegați efectuarea curățeniei echipei de la Allclean.

Datorită faptului că nu  întotdeauna aveți ocazia să faceți curățenie în apartamentul părinților soluția este – comandarea curățeniei(clining) în Chișinău. Allclean oferă nu numai o curățenie impecabilă, ci și îngrijire pentru confortul și siguranța clienților în vârstă. Echipa va oferi asistență, creând un mediu curat și confortabil.

Compania Allclean face curățenie în case și apartamente în Chișinău, dar se deplasează și în regiunile Moldovei, pentru mai multe informații apelați +373 799 55 044.